Buzlu Cam Kapı

Kapılar yapı olarak genellikle menteşeli ve sürgülü olmak üzere iki çeşit imal edilmektedir. Buzlu, füme renkli, desenli veya kumlanmış olması cama özellik ve değer katacak tasarımlardır. Yanı bu özellikler müşteri taleplerine göre mentşeli veya sürme cam kapılara uygulanmaktadır ve öyle teslim edilmektedir.

Bilindiği üzere kapı kullanımı bir yerden bir yere geçmek için tasarlanmıştır, Cam kapıların bir farklı özelliği bulunduğunuz konuma göre içe yada dışa doğru 180 derece açılıp kapanan özelliğidir. Bir çok ofis sahibi müşteri bu özelliğinin yanına bir de buzlu cam şeklinde talep etmektedir. Dışarıdan tam olarak iç mekanı gösteremeyen bu özelliği ile en çok tercih edilen cam kapı modellerindendir.

Firmamız cam kapı modelleri olarak; buzlu veya kumlama cam kapı, temperli cam kapı, menteşeli cam kapı, füme cam kapı, patlatma cam kapı üretimi yapmaktadır. İç mekan ve dış mekan her model kapı imalatı ve montajı için bizden fiyat almayı unutmayınız.

Buzlu temperli cam ve paslanmaz boru sistemli yana kayar kapı sistemi ile oluşturulmuş sürgülü cam kapı tamiri ve bakımı için hizmetinizdeyiz.

Buzlu Cam Kapı

Füme Cam Kapı

Bazı ofislerde kullanım olarak füme renkli cam modeli talep edilmektedir. Müşterinin isteği doğrultusunda cam kapılar şeffaf olmakla beraber desenli ve füme renk olarak da uygulamaktadır.

Firmamız cam kapı modelleri olarak; buzlu veya kumlama cam kapı, temperli cam kapı, menteşeli cam kapı, füme cam kapı, patlatma cam kapı üretimi yapıyoruz. İç mekan ve dış mekan her model kapı imalatı ve montajı için bizden fiyat almayı unutmayınız.

Füme temperli cam ve paslanmaz boru sistemli ithal kayar kapı sistemi ile oluşturulmuş sürgülü cam kapı tamiri ve bakımı için firmamızdan servis talep edebilirsiniz.

Füme Cam Kapı

Patlak - Patlatma Cam Kapı

Patlatma cam kapıları görüntü olarak kırık görünmesini isteyen müşterilerimiz için üretiyoruz. Patlak cam kapılar 10 mm, 12 mm, 14 mm,16 mm,18 mm, 20 mm kalınlıkta üretilmekte olup üç camdan oluşmaktadır.

Patlatma cam kapılarımız diğer camlarda olduğu gibi temper özelliğine sahiptir. Darbelere veya diğer kırılmalara karşı dayanıklıdır. İsteğe bağlı olarak patlatma cam kapılar yeşil, mavi, bronz, reflekte, füme ve siyah olarak imalatımızda her ölçü ve ebata uygulanmaktadır.

Cam kapı imalatçısı olan firmamızda standart ölçü olarak 90*210,85*210,*90*210,100*210,110*210,120*210 ebatlarında cam kapı bulunmaktadır. Ayrıca müşterilerin isteğine göre cam kapılarımızı desenli, logolu, kumlu, kumlama, füme, siyah, mat, satina, saten ve diğer değişik şekillerde yapabilmekteyiz.

Bu cam kapılar 8mm ve 10 mm kalınlıklarındadır. Standart ölçülerde olmayan cam kapı taleplerinizi kırılmaması için 5 gün sonra teslim ediyoruz. Siparişler standart ölçülerde olmadığı için 5 gün boyunca temperlenmesi gerekmektedir. Temper veya damper yani ısı yoluyla camı sağlamlaştırma işlemi 5 gün sürmektedir.

Standart veya diğer özel ölçülerdeki cam kapılarınız için bizi arayın

Patlak - Patlatma Cam Kapı

Cam kapı fiyatları, cam kapı tamiri, cam kapı servisi, cam kapı bakımı için size en uygun fiyat garantisini veriyoruz.

Kumlamalı Cam Kapı

Kumlama kapılar, estetik görünümleriyle kullanım kolaylığını birleştiren dekorasyon ürünleridir. Camın üzerine işlenerek uygulanan kumlama yöntemiyle modelleme, kalıcı ve şık sonuçlar elde etmenizi sağlar. Kumlama, bakış açısını engeller ancak ışığı tam anlamıyla kesmez. Böylelikle istediğiniz her noktaya kumlanmış kapılar tercih edebilirsiniz. İstediğiniz modeli ve deseni cam kapının üzerine uygulama imkanı sunmaktadır. Ofisler ve iş yerleri için logolar, yazılar, kafeler için çeşitli figürler, evler için ise manzaralar tercih edebilirsiniz.

Gaziantep Cam Kapı imalatçıları arasında en iyi kumlamalı cam kapı modelleri sunan firmamız cam üzerine desen işleme tekniklerinden kumlama ile çeşitli uygulamalar yapmaktadır.

Kumlama denilen kavram halkımız tarafından yanlış anlaşılmaktadır. Seçilen desenin cam üzerine yerleştirilip mat olması istenilen yerin aşındırılması ile elde edilir. Derin ve hafif kumlama hatta çift taraflı çalışmalarla çok çeşitli desen çalışmaları yapmaktayız.

Kumlamalı Cam Kapı

Kumlama cam filmlerine istediğiniz deseni vererek işyerlerine ve evlerin cam yüzeylerine sınırsız dizayn alternatifleri oluşturabilirsiniz. Desen seçimi yaratıcılığınız kadar sınırsızdır. Kumlama cam filmleri camları özelleştiren film, kendi isteklerinizi ve görüşlerinizi kullanarak yaratıcılığı, fonksiyonelliği ve esnekliği kapsayan yepyeni bir dünya oluşturabilirsiniz.

Hatta istersniz firmanız logosunu camın bellii bir bölgesine kumlayabiliriz. Logonuzu veya markanızı özelleştirebilir ve değişik desenler kullanarak görünümü zenginleştirebilirsiniz. Firmamızdan kumlamalı cam modelleri için ücretsiz görüşme talep edebilirisiniz

Menteşeli Cam Kapı

Firmamız bünyesinde 10 mm kalınlığında ve şeffaf camlardan yapılan standart ölçülerdeki cam kapı seri üretimi yapılmaktadır.

Yandan menteşeli olarak üretilen cam kapılarımızda 2100 mm standart ölçüler kullanılmıştır. En olarak 700 mm, 750 mm, 800 mm, 850 mm, 900 mm, 950 mm, 1000 mm seçenekler mevcuttur.

Ayrıca müşteri talebine göre, ekstra clear cam kapı, ayna cam kapı, renkli cam kapı, buzlu cam kapı, dekoratif cam kapı, lamine cam kapı, olarak her çeşit ölçüde, kalınlıkta menteşeli cam kapı üretimi yapılmaktadır.

Image
Gaziantep Cam Kapı Tamir Bakım Servisi

Güneş Mah. 87093 nolu sokak No:57

27070 Şehitkamil - Gaziantep

Cep: 0536 700 48 76

Çalışma Saatleri

Pazartesi: 08:00–18:30
Salı: 08:00–18:30
Çarşamba: 08:00–18:30
Perşembe: 08:00–18:30
Cuma: 08:00–18:30
Cumartesi: 08:00–18:30